Friss!

A Területi Választási Bizottság egyhangú döntése: Újraválasztás lesz Ricsén

Úgy tűnik a Bodrogköz településén, Ricsén, több szabálytalanságot is észleltek, ezért megismétlik az Önkormányzati választást.

Június 9-én választott az ország. Ricse a több mint 1900 lakosú község, a regnáló Vécsi István polgármestert választotta meg, hogy maradjon a település élén. Vécsi 372 szavazattal nyert, míg Horváth Bettina 226, Dudás András 205, Kaskó Barnabás Tamás pedig 41 szavazatot kapott.

Összeszámolva a szavazatokat, Ricse egyértelműen változást szeretett volna, hiszen a 3 polgármesterjelölt 472 szavazatot kapott Vécsi Istvánnal szemben.

A választás napján több szabálytalanság is történt, ezért hivatalos értesüléseink szerint, megismétlik a polgármesteri választást Ricsén.

Az esetről Horváth Bettina polgármesterjelölt számolt be Facebook oldalán: „Meg kell ismételni a szavazást Ricsén! A Területi Választási Bizottság ma az általam benyújtott bizonyítékok alapján egyhangú döntéssel a valasztás megismétlését rendelte el! Mert Ricsén sem győzhet a megfélemlítés, a hatalommal való visszaélés és a megvesztegetés! Nem félünk! Itt az idő, váltsuk le ezt a bűnös rendszert Ricsén!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel!