Friss!

Az elégedetlen Tiszakarád – Hat jelölt indul a polgármesteri székért

Nagy a merítés Tiszakarádon, polgármesterjelöltből akad bőven a 2024-es választásokra.

A valasztas.hu oldalán meglepő sor fogadja a választókat, ha Tiszakarád községére keresnek. Kossuth Edina, Horváth Zsoltné, Tompáné Hegedüs Jolán, Batta Erzsébet, Sárosi Zoltán és Karászi Zoltán is a polgármesteri címért indulnak.

Szerkesztőségünk megkereste Kossuth Edina, független polgármesterjelöltet, hogy egy rövid interjúban mondja el programját.

Mikor döntött úgy hogy elindul az önkormányzati választáson?

10 évvel ezelőtt egy látványos fejlődésnek indult Tiszakarád, amit egy pár éve nem látok a településen. Úgy gondoltam ezt még lehetne tovább fejleszteni. Elkötelezettségem, a politikai helyzet és a személyes ambícióim megerősítettek abban, hogy megpróbálom.

Mit szeretne fejleszteni Tiszakarádon?

Megválasztásom esetén Tiszakarád fejlesztési programjának fő célkitűzése a falu életminőségének javítása. Szeretném ha gazdasági növekedés lenne, valamint olyan programot alakítottam ki ami fenntartható fejlődést biztosít az ott élőknek. Egy tipikus falu fejlesztési program legfőbb pontjai a következők lehetnek: út- és közlekedési hálózatok javítása, vízelvezető és csatornarendszerek ellenőrzése, karbantartása. Szeretnék felnőtt- és átképzési programokat is indítani a településünkön, illetve az egészségügyi szolgáltatások fejlesztése is szükséges.

Fontosnak tartom, hogy a helyi vállalkozókat/vállalkozásokat segítsem Tiszakarádon és Nagyhomokon. Szívügyemnek érzem azt is, hogy helyi kulturális és hagyományőrző rendezvények szervezzünk a településen.

Mit üzen a választóknak?

Ahol cél van, oda vezet út is. Fogjunk össze együtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel!