Friss!

„Mi támogatunk” – Pandy Pétert jelölték a Magyar Szövetség országos elnökének

A tegnapi napon a Magyar Szövetség Dunaszerdahelyi alapszervezete 26 igen és 3 tartózkodás mellett hivatalosan is Pandy Pétert jelölte a Magyar Szövetség országos elnökének! A tisztségre a felső-bodrogközi Pandy Pétert tartják a legesélyesebbnek.

Pandy egy Facebook-posztban jelentette be a hírt. Leírta azt is, csak akkor vállalja az elnökjelöltséget, amennyiben a párt tagjai képesek a jelenleg széthúzó, még mindig platformokban gondolkodó embereken túllépni, és egy egységes, ténylegesen közös célokat lefektető, a magyar érdekekért kiálló, azokat nyíltan felvállaló, ugyanakkor szakpolitikai kérdésekben felkészült, sikeres pártot építeni.

A bordogközi politikus elmondta, sok negatív vélemény érkezett arról, hogy a pártot 3 elbukott választási eredmény után már nem lehet megmenteni, ő azonban hisz benne, hogy egy gyökeres változás sikert hozhat. Ezért is vette megtiszteltetésnek, hogy a Magyar Szövetség Dunaszerdahelyi alapszervezete 26 igennel, őt jelölte országos elnöknek.

Pandy Péter további tervei között szerepel, hogy a kongresszusig azon fog dolgozni, minden küldöttel megismertesse elképzeléseit. Végül pedig közös erővel, egy olyan pártot szeretne építeni, amely az embereket képviseli és a mindennapi problémákra keres megoldásokat.

„Csak együtt sikerülhet! Hajrá Magyar Szövetség!” – zárta bejelentését a Magyar Szövetség elnökjelöltje.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel!