Friss!

Ellenfél nélküli bodrogközi polgármesterek – Körkép a választások előtt

17 nap és választ az ország. Idén Európai Parlamenti és Önkormányzati választások is lesznek. A Bodrogkoz.info szerkesztősége, egy választási körképpel mutatja be most olvasóinak a bodrogközi polgármesterjelölteket.

Ellenfél nélkül

Szerencsés helyzetben van, öt település polgármestere is. Úgy tűnik, az elmúlt öt év munkája bizonyíték volt a falvak, községek lakóinak, mert aktuális polgármestereiket nem kívánják leváltani. Fontos, hogy ezeken a településeken nem indult ellenfél, mert tisztelik és becsülik vezetőiket.

Cigándi sikerek

Oláh Krisztián, Cigánd polgármestere is azon vezetők közé tartozik, aki ellen nem indult kihívó az Önkormányzati választásokon. Megkérdeztük a Polgármester Urat, hogy miben érzi a siker kulcsát:

„A valóság az, hogy volt kihívóm, de nem tudta összeszedni az érvényes aláírásokat. 14 éve vezetem a települést és csak remélni tudom, hogy az volt az oka, hogy az eddigi eredményekkel elégedettek a lakók. Nagyon nehéz cikluson vagyunk túl, amelyet a gazdasági nehézségek mellet nehezítette a Covid, a cigándi menekült központ által befogadott napi 800 menekült kezelése, illetve a Dr. Abronczy Pál Járóbeteg Szakrendelőt körülvevő anomália. Minden nehézség ellenére, sikeres fejlesztési ciklust tudhatunk magunk mögött, köszönhetően Magyarország Kormányának és Dr. Hörcsik Richárd képviselőúrnak, hiszen több mint 4 milliárd fejlesztési forrás érkezett a városunkba.”

A kihívó nélküli polgármesterek közé tartozik még Horváth Tibor – Felsőberecki, Fedor László András – Lácacséke, Emriné Bajnok Zita – Alsóberecki és Oláh István – Györgytarló Polgármestere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel!