Friss!

Bodrogköz választ 2024 – Kisrozvágy és Nagyrozvágy

Kevesebb, mint 2 hét van a választásokig! A Bodrogkoz.info szerkesztősége most bemutatja önöknek a térségben induló polgármesterjelölteket. Sorozatunkat Kisrozvággyal és Nagyrozvággyal folytatjuk.

Kisrozvágy

A valasztas.hu pontos információkat ad a jelöltekről. A jelenlegi polgármester Roják Laura Julianna is újraindul a polgármesteri címért, sokak örömére. Mellette két új jelölt is versenybe száll: Verbinyecz Andrásné és Séra Gábor.

Roják Laura Julianna 2014 óta vezeti a települést.

Polgármester Asszony elmondta, hogy a jövőben is ugyanúgy kívánja folytatni munkáját, mint eddig, békében, becsülettel, Kisrozvágyért! A községben, az elmúlt években több fejlesztés is volt, a helyi Művelődési ház teljes energetikai fejlesztésen esett át, nyílászáró cserék is történtek.

Nagyrozvágy

Nagyrozvágyon két induló méretteti meg magát a június 9-i választásokon. Hogya Orsolya, a jelenlegi polgármester, aki már 14 éve áll a település élén, és Tótok Dezső Gábor.

Hogya Orsolya, aki a Bodrogközi Többcélú Kistérségi Társulás enök-helyettese is több mint egy évtizede, lapunknak elmondta, hogy Nagyrozvágy arra a legbüszkébb, hogy Közfoglalkoztatási program keretében mini bölcsödét hoztak létre, amely két új munkahelyet jelent a településen. Ezen kívül még számtalan fejlesztés történt Nagyrozvágy életében: óvoda felújítása, a „Jó kis hely” szolgáltatás a település gyermekeinek nyújt iskolaidőn kívüli szabadidős programokat, modern játszóterek kialakítása stb.

„Kedves nagyrozvágyi lakosok!
Immáron 14 éve állok az Önök szolgálatában, teszem mindezt azért, hogy Nagyrozvágy és az itt élők mindennapjai élhetőbbek legyenek.
Köszönöm az eddig belém vetett bizalmukat, és biztosítom Önöket arról, hogy a megkezdett munkát tovább kívánom folytatni.”
– olvashatóa Polgármester Asszony Facebook oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel!