Friss!

III. Bodrogközi Fiatal Böllérverseny Karcsán – Programajánló

III. Bodrogközi Fiatal Böllérversenyt szervezett a Karcsai Fiatalok Társasága. A rendezvény már az előző két évben is hatalmas sikert aratott.

Szinte már hagyománynak számít a karcsai fiatalok által szervezett böllérverseny, amelyre az előző évben is több mint 210 érdeklődő érkezett. A szervezők úgy gondolják, hogy a disznóvágás az egyik legfontosabb vidéki hagyomány, amely lehetővé teszi a családok és barátok számára, hogy együtt főzzenek, együtt egyenek, együtt töltsék el a napot, jó hangulatban, kellemes, baráti beszélgetések mellett.

Ezért is döntött úgy, a Karcsai Fiatalok Társasága 2022-ben, hogy ezt a hagyományt felelevenítik és egy ingyenes, programokkal teli rendezvényt szerveznek minden évben. Az esemény különlegessége, hogy a helyi termelők is elfogadták a fiatalok meghívását, így különleges mézeket, lekvárokat, sajtokat és húskészítményeket kóstolhatnak és vásárolhatnak az arra látogatók.

A III. Bodrogközi Fiatal Böllérverseny február 17-én, szombaton kerül megrendezésre a Nagy Géza Művelődési központ udvarán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel!