Friss!

Holnap választ a Bodrogköz – Peter Pellegrinit támogatja a Magyar Szövetség

Furik Csaba a Magyar Szövetség Elnökségi tagja, megyei képviselő, Kisgéres polgármestere, Facebook posztjában hívta fel a felső bodrogköziek figyelmét a holnapi választás fontosságára.

A Szövetség tagjai egy közös nyilatkozatban adták ki, Peter Pellegrini államfőjelölt mellett állnak az elnökválasztás második fordulójában.

„A múltat ​​soha nem szabad feledni, de számunkra, közösségünkre nézve a szombati elnökválasztás tétje a közös jelen és a jövő. Annak mindenekelőtt békésnek kell lennie, olyan értékekre alapozva, amelyek évszázadok óta a közösségünk sajátjai.” – olvasható a nyilatkozatban.

A szöveg teljes terjedelemben Pandy Péter Facebook oldalán is olvasható:

https://www.facebook.com/pandypeterjudr/posts/pfbid0Qv5t6n55S2G1eY8xN78iyig1ipYCcVgZGRkfphKmYbHZ5dfLm9idimPyc3fta6kel

Pandy egyébként egy korábbi bejegyzésében már felhívta a szavazók figyelmét arra, hogy Peter Pellegrini egy olyan elnöke lehet később az országnak, akihez bátran fordulhatnak és akinek fontos a magyarok érdeke is Szlovákiában.

Furik Csaba posztjában elsőként emeli ki a szavazók számára, hogy nem szabad elfelejteni a közelmúltban történt „dolgokat” és ehhez mérten kell emlékezni a 15 évvel ezelőttiekre is. Amiért pedig Peter Pellegrini mellett áll, az nem más, minthogy sem háborút, sem migráns áradatot nem szerente Európában.

https://www.facebook.com/100003386190265/posts/7188626787926790/?mibextid=xfxF2i&rdid=4H9InmorXll7ouH0

„Békét akarok, azt akarom, nyugodt körülmények legyenek az országban, azt akarom, hogy a jószomszédi viszony tovább erősödjön Szlovákia és Magyarország között…” – Írja Furik Csaba.

A Magyar Szövetség pedig ezekkel a szavakkal bíztatja a fel Bodrogköz szavazóit:

„Tisztelettel kérjük Önöket, hogy ne hagyják másokra a jövőnkről való döntést, és vegyenek részt az elnökválasztás második fordulójában.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel!