Friss!

„Szolgálatot teljesítek és nem élek vissza az emberek bizalmával” – 30 éve Tiszacsermely élén

Tiszacsermelyen idén négy polgármesterjelölt indul az Önkormányzati választásokon. Batta Csaba – aki jelenleg közmunkás a faluban, Kecsmár István – a jelenlegi polgármester, Horváth Bence – egy helyi fiatal, és Sándor István – a Roma Polgárjogi Mozgalom B.-A.-Z. Megyei Szervezete színeiben induló jelölt. Van, aki esküszik a fiatalításra, mások azonban úgy gondolják, az elmúlt 30 év bizonyíték arra, hogy Tiszacsermely jó úton halad.

Kecsmár István, a falu jelenlegi polgármesetere megkeresésünkre elmondta miben érzi eddigi sikere titkát.

„Az embereket partnernek tekintem abban, hogy az ügyekben közös megoldásokat találjunk. Szolgálatot teljesítek és nem élek vissza az emberek bizalmával. A Családok segítése a megélhetésük javítása elsődleges számomra! A munkahelyteremtés egyben a település fejlődését is szolgálja. Közvetlen és emberi kapcsolatokat építettem ki az elmúlt 30-évben!”

Polgármester Úr elmondta, büszke arra, hogy a település a hátrányos helyzete ellenére fejlődik és halad a korral. Tiszacsermely közterületei megújultak, ehhez pedig jelentős részben hozzájárultak az ott élő munkavállalók.

„A Szegregációs program segített a Családok életkörülményeinek javításában is. Vallásos emberként hiszek abban, hogy a jó példa ragadós és egyre többen lesznek azok akik a településen tenni akarnak a jövőért, a Családjukért és a Településükért. Biztos vagyok abban, hogy a harminc éves munkám nem volt hiábavaló és az elért eredmények meggyőzik a település polgárait, hogy ismételten (immáron nyolcadik alkalommal) bizalmat szavazzanak a további munkámhoz. Teljes elkötelezettséggel képviselem a településemet és a benne élő embereket, a Tiszacsermelyieket!”

Kecsmár István elmondása szerint, bőven van még feladat és a jövőben ebben is segíteni szeretné a falut, mivel úgy érzi, van még kihívás a számára. Legfőbb feladatának érzi még a szegénység mérséklését és a hátrányok felszámolását. Tervei között szerepel még a Polgármesteri Hivatal felújítása és az óvodák fejlesztése.

„Nem egyedül, hanem egy csapatban lehet megoldani az elkövetkező évek kihívásait!
Nekem vannak még társaim akik segítik a munkámat mert e nélkül nem lehet jó eredményeket elérni! Célom az is, hogy az összefogás erősödjön és az arra érdemes emberek bevonásra kerüljenek a település további fejlődésének elősegítése érdekében!”
– mondta Tiszacsermely polgármestere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel!