Friss!

Határtalan siker az első Helmeci bálon!

Szombaton zajlott le az első Helmeci bál a HELMECFESZT rendezésében. A szervezők büszkék lehetnek, az eseménynek hatalmas sikere volt!

Mint már korábban megírtuk, Királyhelmecen hagyománya volt a báloknak, amelyeket sajnálatos módon a covid-járvány szakított félbe. A HELMECFESZT szervezete azonban folytatni kívánta a tradíciót és a siker nem maradt el! Dr. Pandy Péter a rendezvény előtt pár nappal így nyilatkozott lapunknak: „A bál egy újabb esély a határon átnyúló partner kapcsolatok és baráti kapcsolatok elmélyítésére.”

Ismét megkerestük Pétert, hogy összegezze a rendezvény eseményeit:

„Az 1. HELMECI bálon a barátság és a kultúra találkozásának különleges pillanatait ünnepeltük együtt. Külön köszöntöttük Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő Urat, a Főkonzulátus képviseletében Gris Emese Diána és Kanyár Gyöngyi diplomatákat, Forró Krisztiánt a Magyar Szövetség elnökét, Orosz Örs Urat a Magyar Szövetség alelnökét, Pataky Károlyt Királyhelmec polgármesterét. A fergeteges hangulatról a The Vegas Showband gondoskodott. Nagyon sokan jelezték már vissza, hogy remélik, lesz második Helmeci bál. Mindenki nagyon jól érezte magát! Csak pozitív visszajelzéseket kapunk azóta is.”

„A szórakozásé és jó hangulaté lesz a főszerep” jelmondat abszolút megállta a helyét. A vendégek jókedvűen és felszabadultan szórakoztak. A tánc nem maradhatott el amikor a The Vegas Showband a színpadra lépett, Setét Béla és Cigányzenekara pedig a jókedvű éneklésre adott lehetőséget.

Az ígért gasztro élmény felülmúlta a vendégek várakozásait. Itt mindenki talált magának kedvére való ételt és italt. A terem díszítését és a vendégeket is az elegancia jellemezte. A házigazdák tökéletes vendégszeretettel fogadták a bálozókat és az egész légkörön érződött a precíz és hozzáértő szervezés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fel!